o nama

O Fis Point-u nešto malo

Fis Point je vodeća kompanija koja se specijalizuje za prodaju kasa, visokokvalitetnih softvera i pruža usluge servisiranja kasa. Sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti, Fis Point je stekao reputaciju kao pouzdan partner za sve vaše potrebe u vezi sa kasama i POS sistemima.

o nama

Inovativni proizvodi Fis Point-a! Efikasna rešenja za vaše poslovanje

Kao iskusni stručnjaci u oblasti fiskalnih kasa i ostalih fiskalnih rešenja, u Fis Pointu smo posvećeni pružanju izuzetnih usluga našim klijentima. Bez obzira da li pokrećete novi posao, nadograđujete postojeći sistem ili vam je potrebna podrška u održavanju, naš tim iskusnih stručnjaka je tu da vam pomogne.

Odlična usluga

Možemo vam pomoći pri izboru kase za vaše poslovanje

Najviši standardi

Fis Point pruža vrhunski kvalitet kasa, softvera i usluga servisiranja, osiguravajući da vaše poslovanje bude podržano najnaprednijom tehnologijom i pouzdanim rešenjima.

Profesionalni tim

Naš stručni tim pruža neprekidnu podršku i brzu reakciju na sve vaše potrebe, obezbeđujući da vaše kase i POS sistemi uvek funkcionišu bez ikakvih prekida ili problema.

Kreativna rešenja

Fis Point je posvećen pružanju najboljih mogućih rešenja za vaše poslovanje, sa fokusom na efikasnost, sigurnost i dugoročno partnerstvo koje će vam omogućiti da ostvarite uspeh u vašem sektoru.